GÜVEN VEREN KOCAMAN ve KÖKLÜ BİR AİLE; ASPİLİÇ
Kuruluşu 1998’e dayanan Aspiliç; 2009
yılında teknolojisini yenilemekle beraber
kapasite artırımı yaptı. O zamandan bu yana
da her yıl kendini yenileyerek,
teknolojisiyle ve ürün kalitesiyle adından
söz ettiren bir marka olmayı başardı.
Aspiliç olarak 2500 adet/saat kesim
kapasitemiz, 22.5 Ton/Saat et üretimimiz ile
Türkiye’de sayılı tavuk üreticilerinden biri
olduk.60 Beyaz Yaka ve 550 Mavi Yaka
istihdamımız ile gelecek vaad ediyoruz.
Profesyonel yetkinliklerini her gün
geliştiren çalışanlarımız ile
tüketicilerimiz için sağlıklı, yüksek
kaliteli, güvenilir ürünler sunan
Türkiye’nin sayılı şirketlerinden biriyiz.
Sakarya’da faaliyet gösteren
kesimhanemiz ve yem fabrikamızda, Ankara’da
bulunan damızlık kümeslerimiz ve
Karabük’teki kuluçkahanemizde
tüketicilerimizin takdirine layık olmak için
var gücümüzle çalışıyoruz